logo
 

Har du brug for hjælp til at videreformidle information, sælge et produkt, eller noget helt tredje, men mangler den visuelle del af formidlingen, så har du kommet det rette sted. Jeg kan bidrage med avancerede 3D animationer, 2D animationer, eller simple stregtegnings animationer. Se følgende eksempler.

EJLSKOV

Ejlskov

Formål

Ejlskov specialiserer sig i at rense jorden for forurening på en unik måde. For at give både kunder og interesserede en bedre forståelse for selve processen, bestilte Ejlskov denne explainer video. Den bruges til konferenser, e-mail korrespondance, og en form for reklame for firmaet, mm.

Værdi

Takket være brugen af denne film, har Ejlskov nået ud til et bredt publikum. Filmen har givetvis sparet firmaet en del tid, da filmen giver en hurtigt indsigt i hvilken service Ejlskov tilbyder. Desuden har det vist sig at være en effektiv formidlings værktøj overfor udenlandske kunder, på grund af de visuelle virkemidler, der bruges i filmen, og ikke mindst at speaker stemmen kan ændres til det ønskede sprog.

RESPAUNCE

2D

Formål

Respaunce er et nyt produkt på markedet, der henvender sig til dem, der dagligt arbejder med CSR. (Corporate Social Responsibility). Programmet er med til at forenkle selve arbejdet med CSR, og dermed med til at både at spare tid og resurser. Respaunce giver brugeren et hurtigt overblik over diverse dele af CSR arbejdet. Ved hjælp af korte 2D animationer, fortælles der om alle de fordele Respaunce tilbyder firmaer. Animationerne skal lægges ud på social media; Linked-In, facebook, youtube etc.

Værdi

Foruden at skabe opmærksomhed for Respaunce, er formålet også at informere evt. kunder om de fordele Respaunce bidrager med. Hver animation informerer om enkelte funktioner, der gør arbejdet nemmere at håndtere CSR. Animationerne kan enten ses enkeltvis, eller sat sammen i en række. Denne fremgangsmåde gør det dermed nemmere at distribuere på social-media, hvor “attention-span” blandt brugere er meget kort.

BEC

Formål

BEC, eller Bankernes EDB Central, ønskede en serie af explainer-videoer til deres introkursusmøde for nye kunder. Formål: at give kunderne en følelse af overblik og vække en nysgerrighed vedrørende BECs univers. Brugen af en enkel tegnestil var med til at berolige kunderne og signalere at BEC systemet er nemt at gå til.

Værdi

Efter filmene blev vist til et introkursusmøde, lavede BEC en undersøgelse, der viste en yderst positiv konklusion. Kunderne havde fået en overordnet forståelse for produktet. BEC bemærkede at der var flere konkrete spørgsmål fra kunderne end forrige gang. Ikke mindst skabte filmene en positiv indstilling til selve produktet.

 

Showreel