Brug for én med mine kompetencer


Som sagt, hvis du har brug for én med mine kompetencer, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg har en bred erfaring med at arbejde med diverse kunder, lige fra reklamebureauer, private virksomheder til lærere, ingeniører, læger, farmaceuter, det offentlige mm.

Så hvis du har brug for hjælp med at få dit projekt ud af starthullerne, kan jeg bidrage med fx, idéudvikling, storyboard, visuel kommunikation etc.

Yderligere information kan du altid finde på min LinkedIn profil. Hvis du ellers har nogle spørgsmål, kan du altid sende mig en e-mail eller ringe.

M: +45 5121 0926  ⋅  E: kontakt@thomasarnoldi.com

Thomas Arnoldi

 

 

 


Mathias Rangel Wulff, Foretningsarkitekt i BEC

Thomas Arnoldi har med entusiasme samarbejdet med BEC omkring skabelsen af tre videoer omkring vores softwareløsninger til pengeinstitutter. Thomas har haft et fantastisk drive, og vi har oplevet, hvordan han dedikerer sig projektet. Han har på en professionel og tryg måde, fået enderne til at mødes. Vi kan varmt anbefale hans måde at løse udfordringer på og ser frem til at finde nye projekter, hvor vi igen kan samarbejde

Mathias Rangel Wulff

 


Poul Søgren

Jeg kan varmt anbefale Thomas til jeres næste projekt. Jeg har ofte brugt hans kunnen og kreative evner til diverse opgaver.

Poul Søgren